Producten & Diensten

Door de huidige ontwikkelingen is het op verschillende manieren mogelijk om uw huis of bedrijfspand te verwarmen. Het is al lang niet meer zo dat enkel de CV installatie met de bijbehorende radiator voor de warmte in de vertrekken zorgt.

Voor een aangename warmte binnen een ruimte is het zaak dat de warmtevoorziening afgestemd wordt op de functie van de ruimte. Doordat de techniek niet stil heeft gestaan is dit hedendaags mogelijk. Naast de welbekende CV-toestellen en radiatoren worden er op vele vernieuwde manieren warmte opgewekt voor de verwarming van uw huis of bedrijfspand.

Voor nieuw aan te leggen cv-installaties komen we eerst op locatie kijken, comfortabele verwarming is maatwerk Voor alle disciplines hebben wij vakmensen in huis. Zij adviseren u graag!

www.nefit-bosch.nl

Als erkende installateur zijn wij specialist in de uitvoer van werkzaamheden gericht op de vervanging en plaatsing van uw sanitair. Hierbij kunt u denken aan het renoveren van uw badkamer of het plaatsen van een nieuwe toilet.

Wanneer u bijvoorbeeld bij nieuwbouw of verhuizing een andere woning of bedrijfspand betrekt, zijn het vaak de sanitaire ruimtes die niet voldoen aan de gestelde eisen of stijl die u graag wil hebben. Het kan voorkomen dat u zelfs nog mag beslissen hoe u de sanitaire ruimtes wil hebben. Een groot voordeel, want u kunt direct een keuze maken die helemaal bij u past.

U heeft een bepaald eindbeeld en een lijst met wensen voor het sanitair opgesteld. De vervolgstappen zijn van groot belang. Hier kunnen wij u bijstaan door u te voorzien van deskundig advies en waar mogelijk de plaatsing van het sanitair. Wij verzorgen de gehele installatie van de sanitaire ruimtes in uw huis of bedrijfspand.

Ontvangt u graag deskundig advies en een daarbij behorende offerte? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Ventilatie word steeds belangrijker, omdat de woningen en bedrijven steeds beter geïsoleerd worden is een goede verversing van de lucht essentieel. Het goed ventileren van uw huis of werkplaats is van groot belang. Een schone lucht door goede ventilatie voorkomt gezondheidsklachten en bevordert de prestatie op de werkvloer.

Mechanische ventilatie

Met een mechanische ventilatie kunt u zelf kiezen wanneer en hoe veel u wilt ventileren, bijvoorbeeld in badkamer, toilet of keuken. Wij bedenken de voor u meest optimale situatie en plaatsen vervolgens het ventilatiesysteem.

Warmte terugwinning ( WTW )

Een ventilatiesysteem met warmte terugwinning (wtw) zuigt warme verbruikte lucht vanuit binnen naar buiten, terwijl frisse lucht vanuit buiten naar binnen wordt geblazen. De frisse lucht wordt verwarmd door de warmte van de afgevoerde lucht. Het voordeel is een aanzienlijke energiebesparing en de lucht in huis blijft schoon, zonder koude luchtstromen.

Ontvangt u graag deskundig advies en een daarbij behorende offerte? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Duurzame installaties zijn helemaal van deze tijd. Het bespaart niet alleen op de energierekening, u helpt ook nog eens mee aan een beter milieu. Er bestaan verschillende opties voor het opwekken van warmte of voor het besparen van water.

Warmtepompen

Warmtepompen gebruiken grondwarmte of luchtwarmte voor het verwarmen van een ruimte of voor het verwarmen van tapwater. Deze energiezuinige manier van verwarmen is geheel zelfvoorzienend. Wij verzorgen zowel het plaatsen en het onderhoud van warmtepompen als het oplossen van storingen.

Zonneboiler cv – warmwater

Een zonneboiler gebruikt de warmte van zonlicht om water te verwarmen. Dit water kan gebruikt worden als tapwater of om te douchen. Een zonneboiler scheelt veel op de energierekening en het milieu wordt gespaard. Wij verzorgen zowel het plaatsen als het onderhoud van zonneboilers.

Installatiebedrijf John van Neer vertelt u graag meer over duurzame techniek.

Welke soorten warmtepompen en zonneboilersystemen er zijn en aan welke voorwaarden uw woning of bedrijfspand moet voldoen om van een optimaal rendement te kunnen profiteren.

Ontvangt u graag deskundig advies en een daarbij behorende offerte? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Als het gaat om loodgieterswerk denken we al gauw aan werkzaamheden op het gebied van gas, water en riolering. Installatiebedrijf John van Neer BV heeft alle disciplines in huis. Zowel van het meest bijzondere ambachtelijke werk als het gaat om bijvoorbeeld renovatie, maar ook voor de meest moderne toepassingen bij nieuwbouwprojecten.