Service & Onderhoud

Onderhoud aan cv-toestellen is een grote tak in ons bedrijf en groeit nog steeds. Wij vinden het geweldig dat we dankzij mond op mond reclame zo hard groeien in het onderhoud.

Gecertificeerd

Installatiebedrijf John van Neer BV is Sterkin gecertificeerd, u kunt ons ook terug vinden bij: www.echteinstallateur.nl

Verzekering

Ondanks dat de cv-toestellen zijn voorzien van effectief werkende veiligheidssystemen, is het verstandig om deze regelmatig op hun werking te laten controleren. Daarnaast kan regelmatig onderhoud aan uw cv-toestel een vereiste zijn van uw verzekeringsmaatschappij.

Onderdelen binnen 24 uur

Mochten wij onverhoopt niet over het onderdeel beschikken dan wel binnen 24 uur. Mocht uw ketel u helemaal in de steek laten, dan zouden wij in een vorstperiode binnen 24 uur een nieuw toestel kunnen plaatsen.

Abonnement

Bij een abonnement voor service en onderhoud wordt uw installatie periodiek door de vakmensen van Installatiebedrijf John van Neer BV uitgevoerd. Daardoor bent uw verzekerd van een optimaal wooncomfort en uitstekend werkende apparatuur. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.